Lars Pedersen

Lars Pedersen

Når trioen hedder Tailors, så må Lars have titlen The Tailor. Som den eneste af de tre har han været med helt fra starten i 1978, og han bliver bare bedre med årene. Han er guitaristen, der både elsker at underholde publikum og at udfordre sig selv. Lars er perfektionist om en guitarhals og en guitarsolo fra hans hænder skal helst være så tæt på originalen som overhovedet muligt. Og så er Lars beviset på, at man sagtens kan lære noget nyt, selvom man er erfaren. Senest har den hærdede lead-guitarist kastet sig over tangenterne og han har tidligere eksperimenteret med alt fra syrerock til big band-musik.

 

Tania Hardinger

Tania Hardinger

Tania har igennem de sidste 25 år sunget og optrådt med næsten alle musikgenrer.
Udover egne kompositioner, har Tania igennem årene været forsanger i bluesbands, bigbands, countrybands, kirke- og gospelkor, metalbands, akustisk trio, diverse popbands og selvfølgelig som fast sangerinde i Tailors igennem 7 år. 
Efter 8 år som hvilende medlem i Tailors, er Tania nu tilbage bedre end nogensinde.
Tania har sin egen unikke stemme, men formår også at nærme sig vokalen på både Tina Turner, Dodo og Shakira. 
Det er således en alsidig og dygtig sangerinde, der altid er god for en sjov bemærkning og et glimt i øjet, der træder op sammen med drengene i Tailors og skaber alletiders fest.

Kenneth Tække

Kenneth Tække

Kenneth Tække startede på tangenterne i en alder af blot 7 år. Det foregik ved fars stueorgel, med en telefonbog på orgelbænken, for at kunne nå tangenterne. Efterhånden som benene blev længere, lærte han også at spille en god, stabil og swingende fodbas. I de unge teenageår tilføjede han kundskaber i klaver og guitar, og  han har undervist en årrække i klassisk og rytmisk klaver ved Bjørnholt Musik i Silkeborg. Det er efterhånden blevet til en lang stribe af jobs i alt fra duo’er til 7-mands orkestrer, til såvel private som offentlige arrangementer. Blandt de kendteste bands tangentbaskeren har været en del af, bør nævnes McKinleys, hvor han var en del af grundstammen i ca. 2 år, hvor McKinleys turede rundt i det jyske musiklandskab. Der banker et hjerte for den gode popmusik, og det er da også primært her tiden er blevet brugt. Målet har altid være at glæde folk med formidlingen af dette.