Lars Pedersen

Lars Pedersen

Når trioen hedder Tailors, så må Lars have titlen The Tailor. Som den eneste af de tre har han været med helt fra starten i 1978, og han bliver bare bedre med årene. Han er guitaristen, der både elsker at underholde publikum og at udfordre sig selv. Lars er perfektionist om en guitarhals og en guitarsolo fra hans hænder skal helst være så tæt på originalen som overhovedet muligt. Og så er Lars beviset på, at man sagtens kan lære noget nyt, selvom man er erfaren. Senest har den hærdede lead-guitarist kastet sig over tangenterne og han har tidligere eksperimenteret med alt fra syrerock til big band-musik.

 

Tania Hardinger

Tania Hardinger

Tania har igennem de sidste 25 år sunget og optrådt med næsten alle musikgenrer.
Udover egne kompositioner, har Tania igennem årene været forsanger i bluesbands, bigbands, countrybands, kirke- og gospelkor, metalbands, akustisk trio, diverse popbands og selvfølgelig som fast sangerinde i Tailors igennem 7 år. 
Efter 8 år som hvilende medlem i Tailors, er Tania nu tilbage bedre end nogensinde.
Tania har sin egen unikke stemme, men formår også at nærme sig vokalen på både Tina Turner, Dodo og Shakira. 
Det er således en alsidig og dygtig sangerinde, der altid er god for en sjov bemærkning og et glimt i øjet, der træder op sammen med drengene i Tailors og skaber alletiders fest.

Mikkel Bryde

Mikkel Bryde

Mikkel er cand. spillemand oplært af fru Steinway og videreuddannet i flere orkestre og på scener over hele Danmark. Mikkel gør ikke forskel på sorte og hvide tangenter. De får tæv efter noder, og så kan han også synge. Temmelig fremragende, faktisk. Den korthårede keyboardspiller og sanger mestrer desuden både svejseapparater, loddekolber og kugleramme, så han er på mange måder en uundværlig del af trioen Tailors. Mikkel blev optaget i bandet i 1990 og efter et årtis tro tjeneste fulgte 12 år som hvilende medlem. Nu er han tilbage for fuld udblæsning i det han selv kalder for en livsstil.