Tailors

Lars Pedersen

Lars Pedersen

Når trioen hedder Tailors, så må Lars have titlen The Tailor. Som den eneste af de tre har han været med helt fra starten i 1978, og han bliver bare bedre med årene. Han er guitaristen, der både elsker at underholde publikum og at udfordre sig selv.

Lars er perfektionist om en guitarhals og en guitarsolo fra hans hænder skal helst være så tæt på originalen som overhovedet muligt. Og så er Lars beviset på, at man sagtens kan lære noget nyt, selvom man er erfaren. Senest har den hærdede lead-guitarist kastet sig over tangenterne og han har tidligere eksperimenteret med alt fra syrerock til big band-musik.

Yvonne Jeanette Thøgersen

Yvonne Jeanette Thøgersen

Yvonne har sunget sig gennem de sidste årtier og er en meget erfaren sangerinde der kan sit kram. Om det er fra nye hits til de gamle klassikere, leverer Yvonne altid glad og smilende varen til UG.

Energi, indlevelse og nærvær er kodeord for den populære sangerinde der elsker sit publikum. At stå på scenen er en livsstil for Yvonne, der har optrådt siden den tidlige ungdom, som Revy -sangerinde, Rock -mama, Country -chick og Dansemus….
I Tailors oplever i Yvonne som det hele, paletten er fuld.
Når Yvonne synger, bliver man glad indeni!​

Mikkel Bryde

Mikkel Bryde

Mikkel er cand. spillemand oplært af fru Steinway og videreuddannet i flere orkestre og på scener over hele Danmark. Mikkel gør ikke forskel på sorte og hvide tangenter. De får tæv efter noder, og så kan han også synge. Temmelig fremragende, faktisk.

Den korthårede keyboardspiller og sanger mestrer desuden både svejseapparater, loddekolber og kugleramme, så han er på mange måder en uundværlig del af trioen Tailors. Mikkel blev optaget i bandet i 1990 og efter et årtis tro tjeneste fulgte 12 år som hvilende medlem. Nu er han tilbage for fuld udblæsning i det han selv kalder for en livsstil.